Psykoterapeutens guide till chefen

Psykoterapeutens guide till chefen - Hur du kan utveckla dig själv och andra gavs ut juli 2015 av Hélène Stolt, leg. psykoterapeut, socionom.

I Psykoterapeutens guide till chefen delar författaren med sig av sina erfarenheter på ett språk som gör att alla kan ta till sig innehållet. Du behöver inte vara chef eller ledare för att ha glädje av boken. Om du är intresserad av ledarskapsfrågor och vill utveckla dig själv kommer du att ha stor glädje av innehållet. Genom att utveckla dig själv kommer du också att kunna utveckla andra.

Boken är uppdelad i två delar, ledarskapsutveckling och stresshantering. Ett kapitel handlar också om sömnen och dess påverkan på stress och hälsan. Boken innehåller dessutom många övningar och tester som du kan använda dig av för att ytterligare vidareutveckla dig själv.

Information om författaren

Hélène Stolt är legitimerad psykoterapeut, socionom och beteendevetare samt specialist på psykosociala arbetsmiljöfrågor. Som ett komplement till detta har hon även högskoleutbildning inom ledarskap, organisationspsykologi och juridik med mera.

Hélène har många års erfarenheter från arbete med utvecklingsarbete på organisations-, grupp- och individnivå. Sedan 1999 är Hélène konsult i verksamheten, Hélène Stolt Psykoterapi & Ledarskap AB. Där arbetar hon med bland annat ledarskap, psykoterapi och stressrelaterade frågor. Hélène är en uppskattad kursledare och har uppmärksammats i ett flertal artiklar i media om sin verksamhet. Tidigare har Hélène arbetat med bland annat psykoterapi i Norge och som beteendevetare inom företagshälsovård.

Övrig information

Språk: Svenska
Antal sidor: 204
ISBN: 978-91-7463-684-0
Copyright © 2015 Hélène Stolt

Smakprov av boken (extern länk)

Köp boken vid vårt kontor

Du kan besöka vårt kontor på Hylsvägen 4 i Västerås och köpa ett exemplar av boken. Pris 249 kr. Vi har begränsad upplaga.

Kontakta oss innan besök.

Karta (Google Map)