Ledarskapsutveckling Stockholm

Om du bor i Stockholm kan du ta del av våra tjänster inom pendlingsavstånd. Vi erbjuder möten i Corona-anpassade lokaler i Västerås. Vid önskemål kan vi också erbjuda de flesta tjänster per telefon. Kontakta oss för mer information.

Vi erbjuder tjänster inom psykoterapi, ledarskapsutveckling, chefsutveckling, chefscoaching, coaching, handledning, utbildning och stresshantering.

Vi har verksamhet i Västerås (inom pendlingsavstånd från Enköping, Eskilstuna, Sala, Stockholm, Örebro med flera) samt över större delen av landet genom uppdragsverksamhet.

Hélène Stolt är konsult i verksamheten sedan 1999. Hon är legitimerad psykoterapeut, socionom och beteendevetare samt specialist på psykosociala arbetsmiljöfrågor.

Vi erbjuder tjänster till företag, organisationer, myndigheter, regioner, kommuner och försäkringsbolag med flera. Vi erbjuder också tjänster till privatpersoner. Vi har kvalitetssäkrade processer över hela vår verksamhet.

Våra tjänster kan genomföras enskilt eller i grupp i våra lokaler i Västerås, i lokaler hos er eller i andra lämpliga lokaler. Vi kan genomföra våra tjänster efter dina önskemål och på tider som passar dig som kund.

Här hittar du mer information om ledarskapsutveckling.